SsangYong Korando

SsangYong Korando

ÚJ SZINT AZ AUTÓZÁSBAN

A Korando gyártása 37 éve folyamatos, jelenleg a 4. generációja készül; ennek az egyedülálló örökségnek a birtokában tehát a SsangYong elérkezettnek látta az időt, hogy valami ikonikusat teremtsen. Az erőteljes SUV-stílust a rátermettségről árulkodó megjelenés, valamint a fekete és magasfényű króm hűtőrács adja a Korandónak. A C-oszlop mentén és az oldalakon végighúzódó dinamikus vonalak karakteres, elegáns profilt kölcsönöznek számára.

A vadonatúj KORANDO nem követésre termett, diktálja az irányt. Önálló stílusa robbanékonyságot és modern értékeket sugároz, mindenütt kiemelkedik a tömegből. Egyediség, erő, technológia. A KORANDO három szóban. Az új modell 2019 november végétől megtekinthető a magyar márkakereskedésekben.

DESIGN

LED csíkos hátsó lámpák

LED első ködlámpák

LED első fényszórók

Könnyűfém felni

LENDÜLETES VEZETÉS

A Korando vadonatúj 1,5 literes benzines GDI-turbómotorral és 1,6 literes dízelmotorral is választható, így a maximális üzemanyag-hatékonyság és a vezetői élmény típustól függetlenül garantált. 2 tonnáig* terjedő vontatási kapacitásával és meggyőző AWD (összkerékhajtás) rendszerével a Korando bizonytalan vezetési körülmények között is garantálja a biztonságot – legyen szó akár a gyerekek reggeli fuvarozásáról egy esős napon, vagy egy hétvégi tengerparti lakókocsis kirándulásról. Az innovatív gyártási technológiák eredményeként és a puha, csendes futás érdekében az új Korando a magas szintű zaj- és rezgésvédelmi (NVH) követelményeket is kielégíti. *Csak dízel AT esetén

A STÍLUS, A LUXUS ÉS A KÉNYELEM A RÉSZLETEKBEN REJLIK

Krómozott hűtőrács

LED-es irányjelzők és kilépőfény

Projektoros fényszórók hagyományos irányjelzőkkel

Sportos hátsó borítólemez

Ezüst tetősínek

Sportos légterelő

LED-es 3. féklámpa

Hátsó ködlámpa és zárfény

17″ könnyűfém keréktárcsák 225/60 R17 gumikkal

„Diamond Cutting”
18″ könnyűfém keréktárcsák 235/55 R18 nyári gumikkal

„Diamond Cutting”
19″ könnyűfém keréktárcsák 235/50 R19 gumikkal

BELSŐ

Az új Korandóban mindent megtettünk, hogy kiemelkedő minőségű belteret hozzunk létre, olyat, amely egyszerre vonzó és kényelmes. A teljes mértékben integrált, szinte körbeölelő dizájnt a hangszerek fogólapja ihlette: a szellőzőnyílásokat és egy sereg műszaki kiegészítőt a burkolat mind megszakítások nélkül foglalja magába. A Korando beltere tágas és komfortos, valamennyi ülés ergonomikus kialakítású, az első és a hátsó üléseknél is bőséges lábtérrel. További kényelmi funkciókat is találni fog, például eltolható kartámaszokat, tágas tárolózsebeket az ajtókban és olyan kesztyűtartót, amelyben az iPadje is elfér.

A Korando üléshuzatainak választéka az ECO praktikus szövetétől a Premium modellek kiváló minőségű bőrüléséig terjed. A Clever és a Premium modellek fűthető első ülésekkel készülnek a fázós reggelekre (Style felszereltségi szinthez opcionálisan rendelhető), ráadásul a legmagasabb felszereltségi szinten (Premium) elektromosan állítható és szellőztethető ülésekkel is találkozhatunk.

KORANDO BIZTONSÁG

A vadonatúj Korando jól néz ki és jól is kezelhető, de ez még nem minden – ez egyben a valaha gyártott legbiztonságosabb és legerősebb Korando is. A biztonság már az alapoktól kezdve beépül a járműbe: osztályában az egyik legjobb alvázzal rendelkezik, amely 74%-ban nagy szilárdságú acélból készül. A járművet 6 légzsákból álló védelmi rendszerrel is felszereltük – ennek részei a vezető- és utasoldali, valamint az oldal- és függönylégzsákok.

INTELLIGENS BIZTONSÁG

Frontális ütközés veszélyére figyelmeztető rendszer. Figyelmezteti a vezetőt, ha másik jármű vagy gyalogos kerül az autó elé.

Autonóm vészfékező rendszer (AEBS)

Intelligens adaptív menetvezérlés (IACC)

Parkolóhely elhagyását segítő funkció (EAF)

Biztonságos követési távolságra figyelmeztetés (SDA)

Hátsó keresztforgalom-figyelő (RCTA-i, csak automatával)

Kocsisor indulására figyelmeztető rendszer (FVSA)

DEEP CONTROL

A DEEP CONTROL technológiával a tökéletes biztonság közelebb van, mint valaha. Akár a városban vezetünk, akár hosszú utazásokra indulunk, a DEEP CONTROL eddig ismeretlen szintre emeli a vezetési nyugalmat és biztonságot.

Sávtartássegítő rendszer (LKAS)

Sávváltó asszisztens (LCA)

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Holttérfigyelő rendszer (BSD)

Éberségfigyelő rendszer (DAA)

SZÍNEK

Grand fehér (WAA)

Silent ezüst (SAI)

Platinum szürke (ADA)

Dandy kék (BAS)

Reddish narancs (RAT)

Cherry vörös (RAV)

Space fekete (LAK)

BELTÉR

Fekete beltér (LBH)

Szürke beltér (EBG)

Barna beltér (OAY)

KÜLSŐ MÉRETEK

A Ssangyong Rexton modellek részletes információt megtalálja a www.ssangyong.hu oldalon.