SsangYong Musso Grand

SsangYong Musso Grand

VONZÓ ÉS SOKOLDALÚ

A Musso Grand nem csak szemtelenül jól néz ki, birtokában van a klasszikus pickup-erényeknek is: maximális hatékonyság, rendkívül robusztus és praktikus karosszériával kombinálva.

Legyen úton, szabadságon, munkában, vagy épp a napi teendői közepette, legyen szó akár hobbiról vagy sportról, a Musso Grand ideális partnere lesz. Mint egy igazi pickup, a Musso mindig ura a helyzetnek.

A platófelület szilárd műanyagburkolattal van borítva. Minden sarokban rögzítőszem található, valamint egy darab 12 V-os csatlakozó a raktérfelületen.

DINAMIKUS FELLÉPÉS

Az elegáns és egyúttal kifejező frontdizájn középpontjában a hűtőrács áll, vízszintes krómozott híddal a közepén. A dinamikus vonalak, amelyek a hűtőrácstól indulva a motorháztetőn át oldalt folytatódnak, a frontrész erőteljességével együtt kiemelik a Musso Grand vonzó megjelenését. A jellegzetes pickup-hátsó, vonalaiban tovább viszi a markáns frontkialakítás jegyeit, ezzel létrehozva a karosszéria harmonikus lezárását.

Raktérfelület ajtó

Külső visszapillantótükör, beépített irányjelzővel és jármű melletti területvilágítással

Projektoros fényszóró LED-es nappali menetfénnyel

Raktérfelület borítás

Hűtőrács

Markáns hátsó lámpák

BELSŐ TÉR

A kényelmes, ergonomikus ülések és a nyugtató belső tér a nehéz munkafeladatokat is kellemes vezetési élménnyé teszi. Az ajtókon és a középkonzolban található praktikus tárolórekeszek segítenek a belső teret mindig rendben tartani.

A B-oszlop erős kapaszkodója a hátsó üléseken utazók ki- és beszállását még könnyebbé teszi. A középkonzol a pohártartók mellett az utasok részére 12 V-os aljzatot, valamint elektronikus eszközökhöz USB-csatlakozót is kínál.

GRANDIÓZUS ÉS KÉNYELMES

Úton lenni a Mussóval nem egyszerűen kellemes, hanem egyenesen élvezet. A kormányoszlop magasságában és mélységében állítható, így minden vezetői alkathoz hozzáigazítható. A kormánykerékbe integrált kezelőgombok közvetlen hozzáférést biztosítanak az információs, szórakoztató és navigációs rendszerekhez csakúgy, mint a sebességszabályozóhoz.

Fűthető kormánykerék

Kamera a külső visszapillantótükörbe integrálva

A kormányzási szög megjelenítése

Hátsó kamera

360°-os körpanorámás 3D kamerarendszer

Supervision műszerfal fordulatszám-kijelzővel

Kiegészítő kijelző navigációs rendszerhez

Parkolási asszisztens

ULTRAMODERN INNOVÁCIÓ

A sofőr és az automobil napról napra kihívások egész sorának kell megfeleljenek. Az új Musso Grand tökéletesen felkészült erre. A számtalan biztonsági-, kényelmi- és asszisztens-rendszer képes idejekorán figyelmeztetni az esetlegesen kritikus helyzetekre, és segíti a vezetőt a veszélyek elkerülésében.

Holttér-figyelő rendszer (BSD)

Sávváltás asszisztens (LCA)

Hátsó keresztforgalomra figyelmeztető (RCTA)

ESS vészfékezés-jelző

HDC lejtmenet-asszisztens

HSA visszagurulás-gátló

HAJTÁS

Kapcsolható összkerékhajtás. A vezető dönti el, hogy a Musso Grand bevetésre kész, összkerékhajtása mikor legyen aktív. Kétkerékhajtás esetén csak a hátsó tengely hajtott.

Összkerékhajtás
Négykerék-meghajtás nehéz terepen

Összkerékhajtás
Négykerék-meghajtás terepen vagy sima útviszonyok között

Kétkerékhajtás
Hátsókerék-meghajtás normál utcai autózáshoz

DIFFERENCIÁLZÁR

Amikor síkos útviszonyok közepette egy kerék kipörög vagy elemelkedik a talajtól, a differenciálzár a tengely kerekeit összekapcsolja, hogy ezzel a tengely hajtóképességét helyreállítsa és maximalizálja.

SZÍNEK

MARBLE grafit metál (ACM)

GRAND fehér (WAA)

PEARL WHITE Gyöngyházfehér (WAK)

SPACE fekete (LAK)

FINE ezüst (SAF)

ATLANTIC kék metál (BAU)

INDIAN vörös metál (RAJ)

BELTÉR

Fekete ülések fekete tetőkárpittal

Barna ülések fekete tetőkárpittal

FELNIK

17 colos acél felni

17 colos könnyűfém felni

18 colos könnyűfém felni

18 colos fekete könnyűfém felni

20 colos „Sputtering” felni

A Ssangyong Rexton modellek részletes információt megtalálja a www.ssangyong.hu oldalon.