Rólunk

Bemutatkozás

A Barcs-Car Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 novemberében kezdte meg működését, akkor még betéti társaság formájában.

Munkánkat egy bérelt területen, elsősorban bizományos autók értékesítésével kezdtük.

2005-ben megvásároltuk nagyjából 1000 m2 telephelyünket, melyet az utóbbi időkben közel 3200 m2-re növeltünk.

2007 decemberében felépült autószalonunk, ahol hivatalos ISUZU, Ssangyong, Polaris értékesítési pont áll ügyfeleink rendelkezésére. A cég üzletpolitikáját követve törekszünk a folyamatos fejlődésre.

Barcs-Car Kft.
Barcs-Car Kft.
Barcs-Car Kft.
Barcs-Car Kft.

Tevékenységi körünk mára már több területet is átölel. Vállaljuk a gépjárművek márkaszervízben elvégzett garanciális szervizét, műszaki vizsgára való felkészítését, illetve műszaki vizsgáztatását, eredetvizsgáztatását, karosszéria javítását, fényezését.

Ezen szolgáltatásainkat akár úgy is igénybe vehetik ügyfeleink, hogy a megbeszélt időpontban autójáért elmegyünk otthonába, illetve munkahelyére, és a javítás után vissza is visszük.

Szalonunkban a gépjárművásárláshoz kapcsolódó mindennemű ügyintézés terhét átvállaljuk. Az új autókat forgalomba helyezzük, a használtautók átírását lebonyolítjuk, az ügyféllel maximálisan együttműködve kiválasztjuk a legmegfelelőbb gépjármű biztosítást.

Ügyfeleink életét megkönnyítve vállaljuk, hogy téli-illetve nyári gumijaikat díjtalanul tároljuk.

2008-tól kezdődően a „hozom-viszem” szolgáltatást már a gépjármű-szállítással is tudtuk bővíteni, így akár az üzemképtelen autók szervizbe történő szállítását is meg tudjuk oldani a nap 24 órájában.

Szeretettel várjuk Önt kereskedésünkben!