ISUZU

ISUZU D-Max

ISUZU garanciaETALON SZÜLETETT

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletű. Az ISUZU, a világ egyik legnagyobb haszongépjármű gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erőteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedő terhelhetőség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány.

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Erő, stílus és technológia különös összetétele, melyre bármilyen körülmények között számíthat. Úttalan utakon, hegyeken, völgyeken keresztül. Tegye próbára Ön is, nem fog csalódni.

ISUZURobosztus, időt álló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külső, pazar belső tér. Ez az új ISUZU D-Max. Ahogyan az ISUZU haszongépjárműveket, úgy az új D-Max-ot is kemény munkára építették.

A kapcsolható összkerékhajtás, valamint a kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetően kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-Max nem képes eljutni. Ha stílusos és kemény munkaerőre van szüksége, az ISUZU D-Max a legjobb választás.

Igazi kihívást jelentő feladat erős, nagy teljesítményű ugyanakkor környezetbarát, takarékos járművet építeni. Az ISUZU mérnökeinek mégis sikerült. Az erő alacsony fogyasztással párosul. Az új ISUZU D-Max kedvező légellenállású, köszönhetően különleges “ék” alakú kialakításának, így a fogyasztás mellett a széndioxid kibocsátása is kedvezőbb.

Az új ISUZU D-Max minden tekintetben felkavarja maga körül az állóvizet. Megnyerő formájával, kimagasló teljesítményével új korszakot nyit a pick-upok történetében. Tegye próbára Ön is, nem fog csalódni.

TEHERAUTÓ DNS

Az automatilus szelephézag állítás legnagyobb előnye az, hogy nem igényel karbantartást

Karbantartásmentes acél vezérműlánc automata láncfeszítővel a hosszú élettartam miatt

Polimer bevonat a dugattyú szoknya részén, a hidegindításkori kopás csökkentése érdekében

A világ egyik vezető haszongépjármű gyártójaként az ISUZU tudja, hogy a magas minőségű, jól megtervezett és tartós alkatrészek felhasználása elengedhetetlen az ISUZU D-MAX hosszú élettartamához. Az ISUZU kíméletlen, megalkuvást nem ismerő pick-up-jai a teherautóktól örökölt technológiákkal és funkciókkal épülnek.

KÉNYELEM

Az új ISUZU D-Max utaskabinjának tervezése még a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. Az újonnan tervezett műszerfal a legmodernebb elektrolumineszcens kijelzőkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét. Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. Olyan felszereltséggel, mint akár az express ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi-információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen. A prémium audio vagy multimédiás rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a navigáció* mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentető legyen. A kabinban kizárólag a kényelem és az alacsony zajszint az uralkodó.

A manuális légkondicionáló kezelőszerve

Kulcs nélküli ajtónyitás és indítás

Kormányról vezérelhető audio rendszer

60/40 arányban osztott hátsó üléssor támlák és felhajtható ülőlap

7” érintőképernyős multimédia fejegység (BT, SD, USB/AUX, iPod/iPhone csatlakozó), 8 hangszóróval (LS Plus modellek esetén)

Prémium, bőr belső Elektromosan állítható vezetőülés (LS Plus modellek esetén)

Tömérdek tároló hely, a praktikusság jegyében

Prémium audio rendszer (2 DIN, Bluetooth, MP3, CD, RDS, I-Pod és USB csatlakozó) LS modellek esetén

8 hangszórós, térhatású audio rendszer – 2 hangszóró a tetőbe építve

Elektrolumineszcens műszeregység, színes, multi-információs kijelzővel (LS-LS Plus modellek esetén)

BIZTONSÁG

Blokkolás gátló (ABS), Elektromos fékerő elosztó (EBD), Menetstabilizátor (ESC), Kipörgés gátló (TCS), Fék Asszisztens (BA) a stabil menettulajdonságok és a könnyű kezelhetőség érdekében

LED hátsó lámpa a tökéletes láthatóságért

Projektoros fényszórók beépített LED nappali menetfénnyel

Vezető oldali elektromos ablakemelő becsípődés gátlóval, expressz le- és fel funkcióval

6 légzsák. Vezető és utasoldali-, valamint függöny- és oldallégzsák, az utasok védelme érdekében

Magas szilárdságú acélból készült utasfülke

Az ISUZU-nál a biztonság mindig fő szempont. Robosztus, időt álló megjelenés, mégis stílusos és vonzó. Sportos külső, pazar belső tér. Ez az új ISUZU D-Max. Ahogyan az ISUZU haszongépjárműveket, úgy az új D-Max-ot is kemény munkára építették. A kapcsolható összkerékhajtás, valamint a kimagaslóan jó tereptulajdonságainak köszönhetően kevés olyan hely van, ahová az új ISUZU D-Max nem képes eljutni. Ha stílusos, kemény és biztonságos munkaerőre van szüksége, az ISUZU D-Max a legjobb választás. Számtalan megoldás szolgálja a D-Max növelt biztonságát. Ilyen az alváz energiaelnyelő kialakítása, az utas- és vezetőoldali, valamint az oldal- és függöny légzsákok. Továbbá az aktív ütközésvédelem részét képezi a blokkolásgátló (ABS), a menetstabilzátor (ESC), a kipörgésgátló (TSC), lejtmenet asszisztens (HDC), a hegymenet asszisztens (HSA), az elektronikus fékerő elosztó rendszer (EBD), a fékasszisztens (BA) mely minden ISUZU D-Max esetében alap felszereltség. A lejtmenet asszisztens segítségével bátran nézhet farkasszemet akár a legmeredekebb lejtővel is. A rendszer külön-külön fékezi a kerekeket, hogy a kívánt haladási sebességet megtartsa. Önnek csak a kormányzásra és az akadályokra kell figyelni. Gázadásra a rendszer automatikusan kiold. A D-Max hegymenet asszisztens rendszerrel is ellátott, mely 2 másodpercig fenntartja a fékerőt, azután, hogy a fékpedál felengedésre került.