7570 Barcs, Erkel Ferenc u. HRSZ:1925 Tel.: +36 20 980 3452, +36 82 461 467

SsangYong Tivoli XLV - Vonzza a tekintetet.

Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dízájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj moorok és kiemelkedő biztonság Dél-Korea legrégebbi autógyártójától és 4x4 specialistájától.

A Tivoli a nevét inspiráló gyönyörű, történelmi olasz városhoz hasonlóan, intenzív életörömöt sugároz.

A jellegzetes, keskeny hűtőmaszk az első lámpatestek alá futó íveivel kiterjesztett szárnnyal vitorlázó ragadozó madár sziluettjét idézi.

Fontosabb jellemzők

LED nappali menetfény és Xenon fényszórók.

Kéttónusú első lökhárító.

Kéttónusú külső tükör beépített LED irányjelzővel.

A szélvédô és az oldalablakok alján végigfutó króm díszcsík.

Sportos profil. Dinamikusan emelkedö övvonal, fényes fekete betétek az A és C oszlopokon.

A hátsó kerekek fölötti széles vállak a rájuk harmonikusan simuló lámpatestekkel fiatalos erőt sugároznak.

LED nappali hátsó menetfény és féklámpa.

A lökhárító közepére helyezett hátsó ködlámpa.

Rendkívűl tágas, minőségi anyagokkal borított, szimmetrikusan és ergonomikusan kialakított belső tér.

A hagyományos sötét mellett választható bézs szinvilágban...

...vagy fiatalos és sportos, tűzpíros betétekkel tarkított prémium bőrbelsővel is.

Könnyen áttekinthető műszerfal, személyre szabható funkciókkal. A jó fogású, finom bőrrel borított, csapott aljú sportkormány, az állítható színvilágú LED műszeregység, a 7" képernyővel ellátott multimédiás navigációs egység mind az Ön kényelmét szolgálják.

Fedélzeti számítógép 3,5” LCD kijelzővel.

Fűthető kormánykerék.

Áttekinthető középoszlop.

Super-vision LED műszeregység.

A Tivoli sportos, ergonomikusan kialakított, díjnyertes ülései illeszkednek az emberi test alakjához és a maximális komfort érdekében kétféle keménységű töméssel készülnek. Így bennük ülve a hosszabb utazások sem fárasztóak, mégis kiváló oldaltartást biztosítanak.

Szellőztetett vezetőülés.

Fűthető első ülések.

27,5'-ban döntött támlájú hátsó ülések szinte teljesen sík lábtérrel.

Kategóriájának egyik legtágasabb, rendkívül jól variálható utas- és csomagtere. A Tivoli kiemelkedôen nagy, 423 literes csomagterének, a 60:40 arányban lehajtható vagy akár teljesen síkba dönthetö hátsó üléseinek és az utas- illetve csomagtérben található számtalan kisebb-nagyobb tárolórekeszének köszönhetően semmit nem kell otthon hagynia!

40%-ban lehajtott hátsó ülés.

60% lehajtott hátsó ülés.

Teljesen sikba döntött hátsó ülések.

Teljesen új fejlesztésű motorok és valtók. A Ssangyong európai fejlesztésű, az Euro 6 károsanyag-kibocsátási normát teljesítő vadonat új 1.6 literes, teljesen aluminiumból készült benzines, illetve a szintén 1.6 literes közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves, változó geometriájú turbófeltöltővel szerelt dízel motorjai rendkívül nyomatékosak, mégis nagyon csendesen és üzemanyag-takarékosan müködnek.

Mindkét motorhoz 6 sebességes manuális, illetve szintén 6 sebességes Aisin automata váltó társítható.

6 sebességes manuális váltó (GSI funkcióval).

6 sebességes Aisin automata váltó.

3-féle választható üzemmód. Eco: a lehető legkedvezőbb fogyasztás érdekében, Power: megnövelt dinamika a könnyebb előzések érdekében, Winter: 2. fokozatba kapcsol a váltó, segítve ezzel a csúszós úton való elindulást.

Ön és csaladtagjai biztonsága érdekében a Tivoli karosszériájat rendkívül erősnek és masszívnak tervezték, mely 71,4%-ban igen költséges, de a hagyományos acélhoz képest könnyebb és sokkal erősebb, nagyszilárdságú acélból (40%-a pedig egyenesen ultra-nagyszilárdságú bőracélbôl) készül. Az esetleges ütközések erőhatásainak leginkább kitett karosszéria elemeket ráadasul olyan speciális technológiával készítik, mely megháromszorozza a normál acél ellenálló képességét. A passzív biztonságról pedig többek között kategóriájában kiemelkedően 7 légzsák gondoskodik.

AZ ESP rendszer azonnal beavatkozik, ha valamelyik kerék megcsúszik, illetve a jármű alul- vagy túlkormányzottságát érzékeli. A rendszer részét képezik az FTCS kipörgésgátló, az EBD automatikus fékerő elosztó, az ABS blokkolásgátló, az ARP aktiv borulásgátló, a HSA visszagurulás-gátló és az HBA-ESS vészfékezés rásegítő és jelző rendszerek.

FEKETE BELSŐ.

BEIGE BELSŐ.

PIROS BELSŐ.

A Ssangyong Tivoli modellek részletes információt megtalálja a www.ssangyong.hu oldalon.

Barcs-Car Kft.

7570 Barcs

Erkel Ferenc u. HRSZ:1925

Mobil.: +36 20 980 3452

Telefon: +36 82 461 467