7570 Barcs, Erkel Ferenc u. HRSZ:1925 Tel.: +36 20 980 3452, +36 82 461 467

SsangYong Rexton

A Rexton márkanév fogalomnak számít a koreai autóiparban. Első generációs változata 2001-es bemutatásakor a márka zászlóshajójaként új kategóriát teremtett és azóta is őrzi vezető pozícióját a koreai prémium terepjárók között.

Ezen hagyomány méltó örököse és hordozója a legújabb Rexton W modell.

Teljesen megújult, modern külső.

A Rexton W újratervezett orrésze a W mintázatú motorháztető, a széles hűtőmaszk, a Rexton emblémás Xenon fényszórók, a LED nappali menetfény, a kéttónusú lökhárító és új formájú első ködlámpák révén még elegánsabbá és egyben sportosabbá teszi a jármű eddig is impozáns megjelenését. A LED irányjelzőkkel ellátott külső tükrök és hátsó lámpatestek pedig esztétikai funkcióik mellett a jobb láthatóságot is szolgálják.

Fontosabb jellemzők

Xenon fényszórók.

Széles króm hűtőmaszk.

W mintázatú motorháztető.

LED hátsó lámpatestek.

7 személyes, tágas belső tér. A Rexton W belső tere 7 utas számára is fejedelmi kényelmet kínál. A fűthető első és második üléssor, a prémium minőségű fekete vagy bézs tónusú bőr kárpitozás, a be- és kiszálláskor automatikusan hátracsúszó, 8 irányban elektronikusan állítható vezetőülés és a 4 irányban állítható utasülés mind a tökéletes komfortot szolgálják.

LED megvilágítású műszerfal.

Memóriás vezetőülés.

Elektronikusan állítható vezető- és utasülés.

Fűthető első és hátsó üléssor.

Prémium bézs utastér. A Rexton W minőségi anyagokkal borított belső tere különleges hangulatot áraszt és teljes kényelmet nyújt a vezető és utasai részére. Fekete vagy bézs színű prémium bőr kárpitozással illetve Metalgrain vagy Woodgrain dekorelemekkel is rendelhető.

Rexton emblémával hímzett bőrülések.

Perforált bőr borítású könyöktámasz.

Metalgrain betétes ajtóborítás.

Woodgrain betétes ajtóborítás.

A Rexton W kiválóan variálható utastere akár 7 személy szállítására, illetve a harmadik és a második üléssor lehajtásával kifejezetten nagyméretű csomagok elhelyezésére is tökéletesen alkalmas. Senkit és semmit nem kell helyhiány miatt otthon hagynia.

A Rexton W minden szükséges aktív biztonsági rendszerrel el van látva. Az utasok biztonságáról multifunkcionális ESP menetstabilizátor rendszer gondoskodik, mely azonnal beavatkozik, ha valamelyik kerék megcsúszik, illetve a jármű alul- vagy túlkormányzottságát érzékeli. Az ESP rendszer részét képezik az EBD automatikus fékerő elosztó, az ABS blokkolásgátló, a TCS kipörgésgátló, az ARP aktív borulás gátló, a HDC lejtmenet vezérlő és a BAS vészfékezés rásegítő rendszerek, melyek folyamatosan figyelve a jármű viselkedését és az útviszonyok változását még a potenciálisan veszélyes helyzetek kialakulása előtt beavatkoznak a maximális biztonság érdekében.

HDC lejtmenet vezérlő. A 10%-osnál meredekebb lejtőkön való biztonságos leereszkedés érdekében a HDC rendszer aktiválásával a számítógép magától adagolja az egyenletesen lassú sebesség tartásához szükséges fékerőt, így a sofőrnek csak a kormányzásra kell figyelnie.

Az ESP rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyok változását és ezzel összefüggésben a jármű mindenkori stabilitását. Potenciális vészhelyzet kialakulását érzékelve a másodperc törtrésze alatt beavatkozik a motorteljesítmény, illetve a fékrendszer szabályozásával, jelentősen csökkentve egy esetleges baleset bekövetkeztének esélyét.

A Rexton fejlett keréknyomás-ellenőrző rendszere a keréktárcsák szelepeihez épített jeladókon keresztül folyamatosan és külön méri minden egyes gumiabroncs levegőnyomását és a műszerfalon lévő kijelzőn keresztül azonnal figyelmezteti a vezetőt, amennyiben valamelyik kerékben a gyári értékek alá csökken a nyomás.

A Rexton W karosszériáját és alvázát úgy fejlesztették, hogy a legkomolyabb ütközések erejét is felfogja és elvezesse, ezáltal védve a bent ülőket. Az első lökhárító kereszttartóját közvetlenül az alvázkerethez rögzítik, és mind az első és hátsó lökhárítók különleges megerősítést is kapnak a frontális és hátulról jövő ütközések felfogásához. Az egész alvázkeret pedig különleges, háromrétegű, nagy szakítószilárdságú acélból készül. A vezető és utasai épségét ezeken túl összecsukló kormányoszlop, előfeszítővel és erőhatárolóval ellátott első biztonsági övek, aktív fejtámlák illetve 4 légzsák is védi.

Első és oldallégzsákok.

Első és hátsó tolatóradar.

Első biztonsági övek előfeszítővel és erőhatárolóval.

Menet közben automatikusan záródó központi zár.

Ajtó merevítő rúd.

ISOFIX gyermekülés rögzítés.

A Ssangyong Rexton modellek részletes információt megtalálja a www.ssangyong.hu oldalon.

Barcs-Car Kft.

7570 Barcs

Erkel Ferenc u. HRSZ:1925

Mobil.: +36 20 980 3452

Telefon: +36 82 461 467